Vavčerji za izdelavo spletne strani, trgovine ali mobilne aplikacije

Slovenski podjetniški sklad ima do 31.3.2023 odprte javne pozive za pridobitev subvencije,

ki se nanaša na uvajanje digitalnega marketinga v podjetju, s čimer se bo povečala njegova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. 

Podjetje RADIAN d.o.o. je prisotno v katalogu strokovnjakov DIH (Digitalno inovacijsko stičišče) Slovenije, kar pomeni, da pri nas lahko koristite naslednje vavčerje:

Za izdelavo spletne strani, subvencija: do 1.500 EUR.

Za izdelavo spletne trgovine, subvencija: do 2.500 EUR.

Za izdelavo mobilne aplikacije, subvencija: do 2.000 EUR.

Garancija in stalna podpora

Za opravljeno delo zagotavljamo garancijo od 1 do 3 mesecev, odvisno od kompleksnosti naročila.

Po zagonu spletne strani ali mobilne aplikacije lahko pripravimo ponudbo za tehnično podporo in vzdrževanje, ki običajno vključuje grafično oblikovanje, redno spremljanje stanja, odpravljanje morebitnih težav, posodabljanje podatkovne baze, redno varnostno kopiranje, analizo interakcije obiskovalcev, dajanje priporočil za izboljšave, svetovanje.

Več informacij o vzdrževanju spletne strani pri nas lahko izveste tukaj.

Mnenja naših strank

Izdelava spletne strani za raziskovalno podjetje QUANTECTUM
QUANTECTUM AG

RADIAN is excellent, fast, and effective. We were very satisfied working with this company. They designed and developed our internet site, which is very beautiful. Working with them was a great experience.

 

Jure Žalohar
Ph.D., Chief Development Officer

Izdelava spletne strani za Slikopleskarstvo HABAT
HABAT d.o.o.

V našem podjetju se je pokazala potreba po prenovi spletne strani, ki je bila že zastarela in malce za časom. Delo smo zaupali podjetju Radian, ki je odlično opravilo svoje delo. Svetovali so nam glede same postavitve in strukture spletne strani, uredili slike in besedila in tako ustvarili moderno spletno stran, ki je zopet v koraku s časom. Pristop je bil profesionalen, komunikacija zelo ažurna, tako da je delo teklo po začrtanem terminskem planu. Sodelovanje s podjetjem Radian je bilo prijetno in učinkovito.

 

Uroš Habat
direktor

Izdelava spletne trgovine za INSTALAB
ASPEKTUS d.o.o.

Želeli smo takšno spletno stran, kjer bi naročnik lahko samostojno oddal naročilo magnetkov, z lahkoto našel hitre odgovore na pogosta vprašanja, skratka, da bi bila stran bolj privlačna, učinkovita, informativna in hkrati razumljiva za vsakega kupca. Zaupali smo svoje želje podjetju RADIAN d.o.o. in na koncu dobili to, kar smo želeli v okviru proračuna. Sodelovanje je bilo na profesionalnem nivoju, zato se lepo zahvaljujemo.

 

S spoštovanjem,
Aleksei Uemlianin, direktor Aspektus d.o.o.

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin

Izdelava predstavitvene spletne strani za podjetje TH MINING
TH MINING AG

In cooperation with RADIAN d.o.o., our company TH MINING AG was fully satisfied with the whole work process and the final result – highly professional designed webpage, business cards and other marketing material the company RADIAN d.o.o. has designed. They were opened and flexible to our ideas as well. They have sticked to agreed deadlines and have efficiently designed final products.

 

Thomas Hölscher
President and CEO

Posodobitev spletne strani izobraževalne agencije KIWIZONE
KIWI-ZONE Limited

After more than ten years of experience working with different web developers and lost money and time, I can say RADIAN company best delivers the result in time, budget and high-quality coding. They build to me two websites, and without a doubt, I will let them build the third one. Very professional approach. Strongly recommended.

 

Regards
Dimitry Belevich
Director KIWI-ZONE Limited
New Zealand Auckland

Izkoristite vse priložnosti, ki jih ponuja splet!

Pokličite nas na 051 875 215 ali izpolnite obrazec spodaj.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vpišite vaše ime. Vpišite vašo telefonsko številko. Vpišite svoj e-mail naslov kot je prikazano na vzorcu example@site.com

Strinjam se, da RADIAN, svetovanje d.o.o. v skladu s Pravilnikom o varstvu podatkov moje podatke uporabi za pripravo odgovora na povpraševanje

Zahvaljujemo se za vaše povpraševanje! Pričakujte naš klic.