Vzdrževanje spletne strani

Razumemo, kako pomembna je spletna stran ali spletna trgovina za vsako sodobno podjetje.

Zato k vzdrževanju pristopamo z vso odgovornostjo.

Zakaj je vzdrževanje spletne strani tako pomembno

1

Informacije na spletnem mestu morajo biti aktualne

Priprava besedil za spletno stran je zelo pomemben korak. Na spletno mesto ne smemo postaviti nečesa, kar za obiskovalce ne bo pomembno in koristno. Vse informacije morajo biti aktualne. Zato našim strankam v postopku priprave besedil vedno svetujemo, za pripravo besedil v tujih jezikih se obrnemo na naše poslovne partnerje v prevajalski agenciji. Potrebno je redno posodabljati novice, članke v blogu, dodajati nove izdelke ali brisati tiste, ki niso in ne bodo na zalogi.

Prav tako je pomembno upoštevati trenutne informacije na pasicah, ki so objavljene na spletnem mestu.

2

Spletno mesto mora delovati nemoteno

Tehnologije se nenehno spreminjajo, zato je pomembno spremljati, kako izgleda in dela spletno mesto v vseh priljubljenih brskalnikih, namiznih in mobilnih napravah. Kot del naše podpore redno preverjamo spletno mesto in napake takoj opravljamo.

Sprejemamo vse možne ukrepe za zaščito spletnih mest naših strank pred virusnimi napadi. Za še večjo varnost redno delamo rezervno kopijo spletne strani, vključno s podatkovno bazo.

3

Če je potrebno dodati nove funkcije ali podstrani

Spletno mesto se mora razvijati skupaj s podjetjem. Če bo podjetje razširilo svojo ponudbo storitev ali izdelkov, bo treba na spletno stran dodati nove rubrike ali podstrani.

V zvezi s tem bo treba pripraviti strukturo, grafično zasnovo za nove elemente in dodati nove podatke.

Včasih je lažje dodati novo kategorijo obstoječemu velikemu katalogu izdelkov. Ampak če pa je bila pred tem v spletni trgovini samo ena kategorija izdelkov in jih je zdaj več, bo potrebna posodobitev.

Pred začetkom izdelave spletne strani ali trgovine ni vedno mogoče predvideti vseh teh detajlov, zato je vzdrževanje tako pomembno.

Stalna podpora

Po zagonu spletne strani našim strankam zagotavljamo garancijo od 1 do 3 mesecev, odvisno od kompleksnosti. Potem lahko pripravimo ponudbo za vzdrževanje spletne strani ali trgovine.

V okviru vzdrževanja zagotavljamo:

  • prednostno obravnavo,
  • hitro pomoč po telefonu ali na daljavo,
  • svetovanje in pripravo priporočil za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Za naše stranke smo vedno na razpolago!

Mnenja naših strank

Izdelava spletne strani za Slikopleskarstvo HABAT
HABAT d.o.o.

V našem podjetju se je pokazala potreba po prenovi spletne strani, ki je bila že zastarela in malce za časom. Delo smo zaupali podjetju Radian, ki je odlično opravilo svoje delo. Svetovali so nam glede same postavitve in strukture spletne strani, uredili slike in besedila in tako ustvarili moderno spletno stran, ki je zopet v koraku s časom. Pristop je bil profesionalen, komunikacija zelo ažurna, tako da je delo teklo po začrtanem terminskem planu. Sodelovanje s podjetjem Radian je bilo prijetno in učinkovito.

 

Uroš Habat
direktor

Izdelava spletne trgovine za INSTALAB
ASPEKTUS d.o.o.

Želeli smo takšno spletno stran, kjer bi naročnik lahko samostojno oddal naročilo magnetkov, z lahkoto našel hitre odgovore na pogosta vprašanja, skratka, da bi bila stran bolj privlačna, učinkovita, informativna in hkrati razumljiva za vsakega kupca. Zaupali smo svoje želje podjetju RADIAN d.o.o. in na koncu dobili to, kar smo želeli v okviru proračuna. Sodelovanje je bilo na profesionalnem nivoju, zato se lepo zahvaljujemo.

 

S spoštovanjem,
Aleksei Uemlianin, direktor Aspektus d.o.o.

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin

Posodobitev spletne strani izobraževalne agencije KIWIZONE
KIWI-ZONE Limited

After more than ten years of experience working with different web developers and lost money and time, I can say RADIAN company best delivers the result in time, budget and high-quality coding. They build to me two websites, and without a doubt, I will let them build the third one. Very professional approach. Strongly recommended.

 

Regards
Dimitry Belevich
Director KIWI-ZONE Limited
New Zealand Auckland

Postanite naša stranka tudi vi

V naših rokah vam ne bo treba nič skrbeti. Pustite sporočilo v tem kontaktnem obrazcu.

Vas bomo kontaktirali in pripravili individualno ponudbo za vzdrževanje spletne strani ali spletne trgovine.

Vpišite vaše ime ali naziv podjetja. Vpišite telefonsko številko. Vpišite e-mail naslov kot je prikazano na vzorcu example@site.com

Strinjam se, da RADIAN, svetovanje d.o.o. v skladu s Pravilnikom o varstvu podatkov moje podatke uporabi za pripravo odgovora na povpraševanje.

Zahvaljujemo se za vaše povpraševanje! Pričakujte naš klic.