Vzdrževanje spletne strani

Spletna stran je že postala orodje za prodajo blaga in storitev. Mi razumemo, kakšno zasnovo ima spletno mesto za skoraj vsako vrsto podjetja. Zato smo se pripravljeni vključiti v delo na vaši spletni strani na kateri koli stopnji in zagotoviti njen nadaljnji razvoj.

 

Najpogosteje se ukvarjamo s celovito podporo spletne strani:

  • spremljamo delovno zmogljivost in indeksiranje spletne strani v iskalnikih,
  • skrbimo za grafično oblikovanje,
  • pripravljamo priporočila za izboljšanje vsebine,
  • rešujemo različne težave,
  • kontaktiramo s ponudniki gostovanja in izvajamo še veliko drugih storitev, tako da spletno mesto nemoteno deluje, opravlja svoje funkcije in lastniku ni treba skrbeti.

 

Zaradi lažjega razumevanja smo količino svojega dela razdelili v dve skupini:

  • vsebinska podpora. V okviru te skupine dodajamo besedila in izdelke v katalog, redno dodajamo novice in članke ter poskrbimo, da nove vsebine ne vplivajo na grafično oblikovanje spletnega mesta. V primeru, da je treba po dodajanju nove vsebine na spletnem mestu nekaj spremeniti, stranko na to opozorimo in se pogovorimo o novem obsegu dela.
  • tehnična podpora. V to skupino so vključene storitve za ohranjanje delovne zmogljivosti spletne strani in odpravljanje težav v primeru napake ali virusnih napadov. Redno izvajamo varnostne kopije, vključno s podatkovno bazo.

 

Spletno mesto nenehno spremljamo, vidimo njegove prednosti in slabosti, spremljamo analitične podatke, ki prihajajo iz števcev, in ponujamo izboljšave.

Če potrebujete pomoč pri podpori in razvoju spletne strani, nas lahko kontaktirate. Odgovorili bomo na vaša vprašanja, vam svetovali in se skupaj dogovarjali o nadaljnjem delu na vašem spletnem mestu.

Mnenja naših strank

Izdelava spletne trgovine za INSTALAB
ASPEKTUS d.o.o.

Želeli smo takšno spletno stran, kjer bi naročnik lahko samostojno oddal naročilo magnetkov, z lahkoto našel hitre odgovore na pogosta vprašanja, skratka, da bi bila stran bolj privlačna, učinkovita, informativna in hkrati razumljiva za vsakega kupca. Zaupali smo svoje želje podjetju RADIAN d.o.o. in na koncu dobili to, kar smo želeli v okviru proračuna. Sodelovanje je bilo na profesionalnem nivoju, zato se lepo zahvaljujemo.

 

S spoštovanjem,
Aleksei Uemlianin, direktor Aspektus d.o.o.

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin

Izdelava predstavitvene spletne strani za podjetje TH MINING
TH MINING AG

In cooperation with RADIAN d.o.o., our company TH MINING AG was fully satisfied with the whole work process and the final result – highly professional designed webpage, business cards and other marketing material the company RADIAN d.o.o. has designed. They were opened and flexible to our ideas as well. They have sticked to agreed deadlines and have efficiently designed final products.

 

Thomas Hölscher
President and CEO