Izdelava spletne strani

Za razvijalce spletnih strani je razvijanje spletne strani podobno kot za gradbenike gradnja hiše. Zamislite si, da v to hišo pridejo ljudje, in to, kar bodo takoj videli, bo za vedno ostalo v spominu ali pa si o tem ne bodo zapomnili ničesar. Naša naloga je zgraditi takšno spletno mesto, kjer lahko vaše stranke hitro in enostavno najdejo potrebne informacije o izdelkih in storitvah ter jih naročijo, poleg tega pa spoznajo zgodovino podjetja, pogoje poslovanja in izvejo druge informacije.

 

Faze razvoja spletnega mesta

Razvoj spletnega mesta poteka v več fazah. Če ste finančno omejeni, bomo za vas pripravili posebno ponudbo, ki bo na primer upoštevala poenostavljeno funkcionalnost, ki bo znatno zmanjšala stroške razvoja. Nikoli pa vam ne bomo pripravili ponudbe tako, da bi znižali kakovost. Pri delu bomo dali vse od sebe in naredili vse za razvoj vašega podjetja.

 

 • 1. faza. Ocena obstoječe spletne strani, identifikacija napak v funkcionalnosti in optimizacija za iskalnike. Priprava priporočil za spremembo in izboljšanje spletnega mesta. Ta korak je potreben, če že imate spletno mesto in ga nameravate posodobiti.
 • 2. faza. Določanje ciljne publike. Proučevanje njenih potreb in zadovoljstva z vašimi izdelki in storitvami.
 • 3. faza. Opredelitev ključnih besed in besednih zvez, analiza konkurenčnih spletnih strani, izdelava strukture URL naslovov, sestava vsebinskega načrta (priprava seznama razdelkov in blokov, ki zahtevajo besedila in opise). Zelo pomembno je, da se spletna stran razvije, ko je vsebina že pripravljena.
 • 4. faza. Razvoj strukture spletnega mesta in prototipa. To je potrebno, da bi v začetni fazi ugotovili napake in netočnosti v strukturi ter uredili splošne informacije/besedila.
 • 5. faza. Razvoj zasnove. Ustvarjamo unikatno zasnovo, ker ni identičnih projektov in identičnih podjetij, vsako ima svojo celostno grafično podobo. Na podlagi tega in na podlagi prototipa izdelamo zasnovo, ki si jo bodo vaše stranke zapomnile in bo primerna za uporabo.
 • 6. faza. Postavitev, programiranje funkcionalnosti, razvoj spletne strani v sistemih WordPress ali MODX.
 • 7. faza. Dodajanje vsebin. Na podlagi podatkov, prejetih od svojih strank o njihovem poslovanju, skrbno zbiramo informacije za objavo na spletnem mestu. Sestavimo vsebinski načrt, razvrstimo informacije po skupinah (besedila, opisi storitev, grafični elementi – diapozitivi, ikone, piktogrami, pasice, fotografije) in jih postavimo na spletno stran.
 • 8. faza. Testiranje. Preizkusimo spletno mesto na vseh vrstah naprav in ga predamo stranki. V končni fazi pripravljamo navodila za uporabo nadzorne plošče in priporočila za dodajanje vsebin.

 

Garancija in podpora

Za opravljeno delo zagotavljamo garancijo do 2 mesecev, odvisno od kompleksnosti spletne strani. Hkrati pripravimo ponudbo za tehnično podporo strani, ki običajno vključuje:

 • oblikovanje blokov in grafičnih elementov (pasice, diapozitivi, ikone itd.),
 • stalno spremljanje spletnega mesta, preverjanje njegove skladnosti z zasnovo, odpravljanje težav, posodabljanje podatkovne baze,
 • redno varnostno kopiranje spletne strani,
 • obnovitev spletne strani v primeru napak,
 • analizo interakcije obiskovalcev s spletno stranjo, dajanje priporočil za izboljšave,
 • svetovanje.

Več informacij o podpori spletne strani lahko izveste tukaj.

Mnenja naših strank

Izdelava spletne trgovine za INSTALAB
ASPEKTUS d.o.o.

Želeli smo takšno spletno stran, kjer bi naročnik lahko samostojno oddal naročilo magnetkov, z lahkoto našel hitre odgovore na pogosta vprašanja, skratka, da bi bila stran bolj privlačna, učinkovita, informativna in hkrati razumljiva za vsakega kupca. Zaupali smo svoje želje podjetju RADIAN d.o.o. in na koncu dobili to, kar smo želeli v okviru proračuna. Sodelovanje je bilo na profesionalnem nivoju, zato se lepo zahvaljujemo.

 

S spoštovanjem,
Aleksei Uemlianin, direktor Aspektus d.o.o.

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin

Izdelava predstavitvene spletne strani za podjetje TH MINING
TH MINING AG

In cooperation with RADIAN d.o.o., our company TH MINING AG was fully satisfied with the whole work process and the final result – highly professional designed webpage, business cards and other marketing material the company RADIAN d.o.o. has designed. They were opened and flexible to our ideas as well. They have sticked to agreed deadlines and have efficiently designed final products.

 

Thomas Hölscher
President and CEO