Izdelava spletne trgovine

Izdelujemo in razvijamo spletne trgovine različnih stopenj zahtevnosti.

Upoštevamo posebnosti dejavnosti stranke, individualne potrebe in funkcije.

Izdelava enostavne ali večjezične spletne trgovine s katalogom izdelkov, s plačilom po predračunu, po povzetju, preko PayPal in / ali LeanPay.

Izdelava spletne trgovine, ki vsebuje uporabniški račun, kalkulator, primerjavo izdelkov, povezavo s plačilnimi sistemi, z računovodskim in CRM sistemom.

Izdelava spletnega B2B portala. Povezava z računovodskim, CRM ali katerim koli drugim sistemom, ki se v podjetju uporabljajo za planiranje, zaloge itd.

Postopek izdelave spletne trgovine

1

Načrtovanje

V prvi fazi preučimo poslovanje podjetja naše stranke in katalog z izdelki, izpostavimo prednosti in lastnosti.

Potem ugotovimo cilje bodoče spletne trgovine, ter raven zadovoljstva kupcev z izdelki. Na podlagi prejetih informacij izdelamo strukturo spletne trgovine, naredimo prototip za najbolj zahtevne podstrani in pripravimo vsebinski načrt.

2

Grafično oblikovanje

Ustvarjamo unikatno grafično zasnovo, ker ni identičnih projektov in identičnih podjetij, vsako ima svojo celostno podobo.

Pri razvoju zasnove upoštevamo zahteve usability (uporabniške izkušnje), tako da bo spletna trgovina priročna za uporabo za enostavno in hitro iskanje izdelkov in pomembnih informacij o nakupu, dostavi in morebitnem vračilu.

3

Programiranje funkcionalnosti

Bolj enostavne spletne trgovine izdelujemo na prepoznavnih in uporabniku prijaznih sistemih MODX miniShop in OpenCart. Zahtevne spletne trgovine s posameznimi funkcijami razvijamo na lastnem CMS panelu, ki temelji na frameworku Laravel in nam omogoča izdelavo za individualne potrebe strank.

Vsaka spletna trgovina, ki jo izdelamo, je prilagojena za različne mobilne naprave.

4

Vnos vsebine, testiranje in analitika

Vsa dela opravimo na testni domeni in gostovanju. V tej fazi spletno trgovino napolnimo, preizkusimo jo na različnih napravah. Lahko naredimo za stranko kratko delavnico o uporabi urejevalnika vsebin (CMS).

Po zagonu spletne trgovine, opravimo številne druge nastavitve za zbiranje analitičnih podatkov o obiskih internetne strani in uspešnem indeksiranju z iskalnimi roboti.

Garancija in stalna podpora

Za opravljeno delo zagotavljamo garancijo do 3 mesecev, odvisno od kompleksnosti spletne trgovine.

Po zagonu spletne trgovine lahko pripravimo ponudbo za tehnično vzdrževanje, ki običajno vključuje grafično oblikovanje, redno spremljanje stanja, odpravljanje morebitnih težav, posodabljanje podatkovne baze, redno varnostno kopiranje, analizo interakcije obiskovalcev s spletno stranjo, dajanje priporočil za izboljšave, svetovanje.

Več informacij o vzdrževanju spletne trgovine pri nas lahko izveste tukaj.

Mnenja naših strank

Izdelava spletne strani za raziskovalno podjetje QUANTECTUM
QUANTECTUM AG

RADIAN is excellent, fast, and effective. We were very satisfied working with this company. They designed and developed our internet site, which is very beautiful. Working with them was a great experience.

 

Jure Žalohar
Ph.D., Chief Development Officer

Izdelava spletne strani za Slikopleskarstvo HABAT
HABAT d.o.o.

V našem podjetju se je pokazala potreba po prenovi spletne strani, ki je bila že zastarela in malce za časom. Delo smo zaupali podjetju Radian, ki je odlično opravilo svoje delo. Svetovali so nam glede same postavitve in strukture spletne strani, uredili slike in besedila in tako ustvarili moderno spletno stran, ki je zopet v koraku s časom. Pristop je bil profesionalen, komunikacija zelo ažurna, tako da je delo teklo po začrtanem terminskem planu. Sodelovanje s podjetjem Radian je bilo prijetno in učinkovito.

 

Uroš Habat
direktor

Izdelava spletne trgovine za INSTALAB
ASPEKTUS d.o.o.

Želeli smo takšno spletno stran, kjer bi naročnik lahko samostojno oddal naročilo magnetkov, z lahkoto našel hitre odgovore na pogosta vprašanja, skratka, da bi bila stran bolj privlačna, učinkovita, informativna in hkrati razumljiva za vsakega kupca. Zaupali smo svoje želje podjetju RADIAN d.o.o. in na koncu dobili to, kar smo želeli v okviru proračuna. Sodelovanje je bilo na profesionalnem nivoju, zato se lepo zahvaljujemo.

 

S spoštovanjem,
Aleksei Uemlianin, direktor Aspektus d.o.o.

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin

Izdelava predstavitvene spletne strani za podjetje TH MINING
TH MINING AG

In cooperation with RADIAN d.o.o., our company TH MINING AG was fully satisfied with the whole work process and the final result – highly professional designed webpage, business cards and other marketing material the company RADIAN d.o.o. has designed. They were opened and flexible to our ideas as well. They have sticked to agreed deadlines and have efficiently designed final products.

 

Thomas Hölscher
President and CEO

Posodobitev spletne strani izobraževalne agencije KIWIZONE
KIWI-ZONE Limited

After more than ten years of experience working with different web developers and lost money and time, I can say RADIAN company best delivers the result in time, budget and high-quality coding. They build to me two websites, and without a doubt, I will let them build the third one. Very professional approach. Strongly recommended.

 

Regards
Dimitry Belevich
Director KIWI-ZONE Limited
New Zealand Auckland

Postanite naša stranka tudi vi

V naših rokah vam ne bo treba nič skrbeti.

Pustite sporočilo v tem kontaktnem obrazcu.

Naši sodelavci vas bodo kontaktirali in pripravili individualno ponudbo za izdelavo spletne trgovine.

Vpišite vaše ime. Vpišite vašo telefonsko številko. Vpišite svoj e-mail naslov kot je prikazano na vzorcu example@site.com

Strinjam se, da RADIAN, svetovanje d.o.o. v skladu s Pravilnikom o varstvu podatkov moje podatke uporabi za pripravo odgovora na povpraševanje

Zahvaljujemo se za vaše povpraševanje! Pričakujte naš klic.