Avtomatizacija proizvodnjih procesov

Digitalna platforma MSA je polnopravni ekosistem za upravljanje procesov v proizvodnem podjetju.

Platforma je prilagodljiva potrebam podjetja, sestavljena iz različnih modulov: mobilne in spletnih aplikacij, povezanih med seboj.

Če delate v proizvodnji, se nenehno soočate z enakimi težavami

Hitrost proizvodnje se zmanjša

- kupci so nezadovoljni, nova naročila morajo zavrniti, saj ni časa za njihovo izpolnitev

Število zalog se povečuje

zaradi nedokončane proizvodnje

Stroški se povečujejo

dolgotrajno usposabljanje zaposlenih, težave z načrtovanjem proizvodnje in logistiko

S pomočjo česa pridete do izboljšav

Mnoga podjetja še ne razumejo celotnega potenciala digitalizacije in avtomatizacije. Prehod na nove tehnologije mnoge prestraši. 

Oglejte si, kako lahko samo v 4 korakih izboljšate stanje v proizvodnji.

1

Povezava

Z uporabo mobilnih naprav in senzorjev povezujemo zaposlene in potrebno opremo v enoten sistem vodenja proizvodnje v okviru digitalne platforme MSA.

2

Ustvarjanje proizvodnih tokov

Vsak proizvodni obrat ima svoje postopke izpolnjevanja naročil. Da bi pospešili delo, izboljšali kakovost izdelkov in standardizirali proizvodnjo, uvajamo proizvodne tokove za vsako vrsto izdelka.

3

Zbiranje in analiza proizvodnih podatkov

Zbiramo podatke o vsaki operaciji za analizo in sprejemanje upravnih in proizvodnih odločitev.

4

Optimizacija proizvodnih tokov

Zahvaljujoč zbrani statistiki gradimo bolj optimalne proizvodnie tokove.

Kako poteka implementacija digitalne platforme MSA v podjetju

1

Raziskave

Skrbno bomo preučili dejavnost vašega podjetja, ugotovili bomo "ozka grla", ki omejujejo proizvodni proces. Raziskali bomo poslovni model, izdelke in storitve, ciljno skupino in potrebe, opisali bomo trenutne proizvodne tokove v vašem podjetju.

2

Ustvarjanje rešitve

Glede na vaše zahteve in zahteve vaših strank, bomo pripravili projekt za implementacijo platforme MSA v podjetju. V tej fazi bomo določili, kateri moduli so potrebni za vaše delo, ali bo treba razviti dodatne.

3

Implementacija

V postopku implementacije digitalne platforme MSA, jo bomo testirali ter usposobili vaše zaposlene za pravilno uporabo, učinkovito in uspešno delo.

4

Vnos vsebine in podatkov

Na tem koraku bomo vnesli vsebino ter podatke, potrebne za delo. Na primer imenike materialov, surovin, zaposlenih itd.

5

Ustvarjanje proizvodnih tokov

V tej fazi bomo vaše zaposlene naučili sestavljati proizvodne tokove.

6

Začetek dela na nov način

Po opravljenem delu in testiranju, boste začeli uporabljati platformo v svojem podjetju. Od tega trenutka se bo začelo zbiranje statističnih podatkov, analiza pridobljenih podatkov, spreminjanje proizvodnih tokov.

Garancija in stalna podpora

Za opravljeno delo nudimo garancijo 6 mesecev.

Tehnično vzdrževanje je dodatna storitev, ki temelji na mesečni naročnini ali na zahtevo (strošek se izračuna na podlagi obsega dela po zaključku dela), ki vključuje naslednje storitve:

  • stalno spremljanje delovanja platforme, redno preverjanje skladnosti, odpravljanje težav, posodabljanje programske kode,
  • dodajanje novih modulov in funkcij po potrebi,
  • varnostni nadzor,
  • varnostno kopiranje,
  • svetovanje in usposabljanje zaposlenih.

Več informacij o našem delu na področju avtomatizacije in digitalizacije proizvodnih procesov lahko preberete na naši spletni strani o digitalni platformi MSA www.msaplatform.si

Rezultati implementacije digitalne platforme MSA

  • Produktivnost se poveča, optimizirajo se proizvodni procesi, upošteva se delovni čas, oblikuje se enotna baza znanja in standardi za zaposlene.
  • Hitrost obdelave in izvrševanja naročil se povečuje, izboljša se načrtovanje dela, stranke pravočasno prejmejo naročila, lahko izpolnete več naročil.

Posebne prednosti

1

Enostavno administriranje

Vsa orodja za delo vam bodo na voljo v enem ekosistemu takoj, brez odlašanja. S pomočjo spletne aplikacije boste lahko v celoti nadzorovali proizvodni proces, videli v kateri fazi se je zgodila napaka, koliko časa je delal vsak zaposleni, ter boste prejeli številne druge statistične podatke.

2

Priročnost

Vmesnik je zasnovan ob upoštevanju sodobnih zahtev usability, tako da bo oseba s kakršno koli stopnjo računalniškega znanja lahko uporabljala module platforme MSA.

3

Povezava z zunanjimi sistemi

Digitalna platforma MSA je zasnovana zelo prilagodljivo, tako da jo je mogoče s pomočjo API ali drugih tehnologij povezati s sistemi in orodji, ki se že uporabljajo v vašem podjetju, kot so na primer CRM sistem, računovodski sistem, spletna stran ali spletna trgovina itd.

4

Fleksibilnost

Moduli platforme so prilagojeni potrebam podjetja, možno je odstraniti nepotrebne module in izdelati dodatne, povezati z opremo, ki se uporablja v vašem podjetju, na primer tiskalniki, tehtnice, hladilniki itd.

Naredite prvi korak k digitalizaciji vašega podjetja

Pustite sporočilo v tem kontaktnem obrazcu.

Naši sodelavci vas bodo kontaktirali in pripravili individualno ponudbo za digitalizacijo vašega podjetja.

V naših rokah vam ne bo treba nič skrbeti.

Vpišite vaše ime. Vpišite vašo telefonsko številko. Vpišite svoj e-mail naslov kot je prikazano na vzorcu example@site.com

Strinjam se, da RADIAN, svetovanje d.o.o. v skladu s Pravilnikom o varstvu podatkov moje podatke uporabi za pripravo odgovora na povpraševanje

Zahvaljujemo se za vaše povpraševanje! Pričakujte naš klic.