Izdelava spletne strani za Slikopleskarstvo HABAT

Predstavljamo nov zaključen projekt - spletna stran za družinsko slikopleskarsko podjetje HABAT.

Ko delamo na katerem koli spletnem mestu za naše stranke, preučimo podrobnosti poslovanja, poglabljamo se v dejavnost stranke tako, kot da bi sami izvajali ta dela ali opravljali te storitve. Za nas so pomembni detajli, težave, s katerimi se podjetje trenutno sooča, ciljna skupina - stranke in kupci, obstoječa spletna stran (njene prednosti in slabosti) in še veliko več.

V pogovorih s strankami pogosto slišimo, da spletno mesto služi oglaševalski funkciji. To je res, a le delno. Glavne naloge spletne strani so povedati o podjetju, o storitvah, predstaviti reference za morebitne potencialne stranke, ki so na spletno mesto prišle v iskanju primernega izvajalca/obrtnika ali izdelka. Spletna stran ima enak cilj kot pisarna podjetja ali trgovine - pridobiti zaupanje stranke in jo voditi do naročila oziroma nakupa. V sodobnih razmerah je pomembno, da podjetje izgleda enako kvalitetno tudi na internetu. Zaradi tega spletno stran Slikopleskarstva HABAT nismo samo posodobili, temveč smo predlagali tudi spremembe, ki bodo ugodno vplivale na ugled podjetja in povečale zaupanje bodočih strank.

Spletno mesto podjetja obstaja že vrsto let in se aktivno promovira v iskalniku Google. Zato je bilo pomembno ohraniti vso ustvarjeno vsebino, URL-naslove in strukturo spletne strani. Da bi ohranili urejenost, smo v eno tabelo zbrali vse URL-naslove in posodobili tudi vse metapodatke (Title, Description) za vse podstrani. Za članke je bil ustvarjen nov razdelek "Koristne informacije".

Reference so pomembne za vsako podjetje. V več kot 40 letih so v podjetju HABAT zaključili številne projekte po vsej Sloveniji, pa tudi v nekaterih sosednjih državah. Zato smo pri svojem delu posebno pozornost namenili referencam podjetja, in sicer smo dodali opis opravljenega dela, fotografije in mnenja strank.

Na domačo stran smo dodali blok s storitvami in jih razdelili v dve skupini: 

  • Storitve za fizične osebe
  • Storitve za podjetja

Izboljšali smo tudi obrazec za povpraševanje, ki je postal bolj prilagojen strankam. Dodali smo polje za določanje lokacije objekta, izbiro tipa objekta, polje za določitev površine in kljukico "Potrebujem nujno", za stranke, ki morajo nujno rešiti težavo.

 

Spletna stran je izdelana na odprtokodnem sistemu za upravljanje z vsebino MODX in prilagojena mobilnim napravam. Stranki smo pomagali tudi pri dodajanju vsebine, pregledali smo vse članke, odstranili zastarele in neaktualne informacije. V procesu dela smo sodelovali s tekstopisko in s SEO strokovnjakom, s katerim podjetje HABAT sodeluje že nekaj let. Upoštevali smo zahteve, da po zagonu spletna stran ne bo izgubila svojih položajev v iskalniku Google.

Podjetju HABAT se zahvaljujemo za zaupanje in takojšnje odzivanje. Pravočasno smo prejeli vse, kar smo potrebovali za delo, začetne informacije, fotografije in drugo gradivo, kar je vplivalo na uspešno dokončanje našega dela in zagon spletne strani.

Novo spletno mesto je dostopno na tej povezavi www.slikopleskarstvo-habat.si

 

Mnenje stranke

Izdelava spletne strani za Slikopleskarstvo HABAT
HABAT d.o.o.

V našem podjetju se je pokazala potreba po prenovi spletne strani, ki je bila že zastarela in malce za časom. Delo smo zaupali podjetju Radian, ki je odlično opravilo svoje delo. Svetovali so nam glede same postavitve in strukture spletne strani, uredili slike in besedila in tako ustvarili moderno spletno stran, ki je zopet v koraku s časom. Pristop je bil profesionalen, komunikacija zelo ažurna, tako da je delo teklo po začrtanem terminskem planu. Sodelovanje s podjetjem Radian je bilo prijetno in učinkovito.

 

Uroš Habat
direktor