Izdelava promocijske spletne strani za proizvodno podjetje IN POZIMI, IN POLETI

Razvili smo promocijsko spletno stran za rusko blagovno znamko "IN POZIMI, IN POLETI". To je nadaljevanje dolgoletnega sodelovanja in naše tretje spletno mesto za to podjetje.

Izdelki "IN POZIMI, IN POLETI" so hitro zamrznjena zelenjava in gobe, zelenjavne in jagodne mešanice. Asortiman podjetja se redno širi. In pred kratkim sta se odprli dve liniji - juhe in hitro zamrznjena zelenjava za otroke.

Na promocijskem spletnem mestu smo na kratko povedali zgodovino blagovne znamke, opisali lastnosti in predstavili skupine izdelkov. Celoten katalog se lahko ogledate na osnovni spletni strani, ki smo jo razvili v letu 2018.

Promo spletna stran je bila razvita v sistemu za upravljanje vsebin CMS MODX z možnostjo razširitve funkcionalnosti in dodajanja novih blokov. Vse informacije na spletni strani lahko upravljavec enostavno ureja brez posebnega znanja.

Enostranske promocijske spletne strani se ustvarjajo zato, da pritegnejo pozornost do določenih izdelkov ali storitev, pa tudi za povečanje obsega prisotnosti podjetja na spletu. Z veseljem bomo razvili promocijsko spletno stran tudi za vaše podjetje.

Rezultat našega dela lahko ogledate tukaj www.izimoyiletom.com