Prenova spletne trgovine za šivalno podjetje LaZebra

Avtomobilski studio LaZebra je podjetje v Rusiji z jasnimi cilji, poslanstvom in vrednotami. Tukaj se šivajo modelne prevleke za sedeže in avtomobilski pripomočki, ki ljudem pomagajo ohraniti notranjost njihovega avtomobila skoraj nedotaknjeno, zaščititi originalno oblazinjenje sedeža pred dlakami domačih živali, umazanimi čevlji, prahom od stvari, ki se prevažajo v avtu, ali madeži hrane.

Sodelovanje s studiem LaZebra smo začeli v letu 2015. Razvili smo spletno stran v landing page obliki in online konstruktor za izdelavo modela prevleke avtomobila.
Sčasoma je bilo treba posodobiti glavno spletno stran podjetja, ki je tudi spletna trgovina.

 

Naloge

Pomembna naloga je bila razširiti online konstruktor, posodobiti njegovo strukturo, delo z njim in ga vnesti na stran z opisom izdelka. Delo z novo zasnovo spletne strani smo začeli z oblikovanjem strani z opisom izdelka in novo različico online konstruktorja, tako da lahko stranke na zaslonu računalnika, prenosnika, tablice ali pametnega telefona ustvarijo avtomobilske prevleke. V online konstruktorju lahko določite blagovno znamko svojega avtomobila, izberete materiale in barvo ter dodate vezenje.

 

To orodje poenostavlja delo administratorja pri obdelavi naročil, saj gre oblikovani model prevleke v košarico in se pošlje skupaj z naročilom na nadzorno ploščo spletnega mesta. Kupec lahko shrani nastalo sliko tudi v svojo napravo.

Rezultat

Na podlagi tega smo razvili zasnovo za vse strani spletnega mesta. Dokončane postavitve smo predali stranki. Toda s tem naše delo s spletnim mestom ni bilo zaključeno. Nenehno smo v stiku s stranko, izvedli smo delo za notranjo optimizacijo (on-site SEO) za iskalnike in še naprej sodelujemo. Rezultat dela si lahko ogledate na www.lazebra.ru

Tekom leta nam je v okviru tehnične in vsebinske podpore spletne trgovine uspelo izboljšati raven njene kakovosti, ki ga meri Yandex – največji iskalnik v Rusiji. To pomeni, da je spletna trgovina vredna zaupanja in koristna za obiskovalce, zato jo iskalnik na seznamu dvigne višje.