Prenova spletne strani nepremičninske agencije EW Real Estate

Nepremičninska agencija EW RealEstate se nahaja v Nemčiji. Podjetje obstaja že 15 let ter dela s strankami iz rusko govorečih držav. Agencija ponuja celoten niz storitev, povezanih z iskanjem, nakupom in upravljanjem nepremičnin v Nemčiji, pa tudi z nastanitvijo in bivanjem v tej državi.

Se strinjate, da je bolj primerno izbrati pisarno, stanovanje ali parcelo skoraj iz naslonjača? Ni treba izgubljati časa za potovanje po mestu. Na spletni strani si lahko ogledate fotografije, preberete opis, izberete primerne objekte in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim agentom. Zato bi morala biti spletna stran nepremičninske agencije priročna in enostavna.

 

Delo, ki smo ga opravili:

  • grafično oblikovanje spletne strani
  • programiranje funkcionalnosti

Spletna stran je razvita na CMS WordPress. Nova različica je postala bolj privlačna in primerna za obiskovalce.

 

 

Blok za izbiro nepremičnin

V procesu izdelave grafičnega oblikovanja spletne strani smo posebno pozornost namenili pomembnim blokom. Na primer, zmanjšali smo velikost bloka za izbiro nepremičnine in povečali njegovo preglednost.

Blok s kategorijami nepremičnin

Vedno smo pozorni na grafično oblikovanje, da spletna stran ne postane samo priročna, ampak tudi sodobna. Izbira obiskovalca se začne s prvim korakom: stanovanje, pisarna, zemljišče itd.

Blok s seznamom regij

Prenovili smo blok s seznamom regij, in sicer smo dodali slike ter z njimi poudarili najbolj popularne regije za nakup nepremičnin.

Rezultat

Rezultat našega dela lahko pogledate tudi na spletni strani www.ew-realestate.de