Posodobitev grafičnega oblikovanja spletne trgovine s pisarniško opremo

Projekt "Prijazna Pisarna" se ukvarja z opremljanjem pisarn v Moskvi. Za priročno in hitro naročilo pisarniških izdelkov, notranje opreme, čistilnih izdelkov in še veliko več neposredno v pisarno je bila razvita spletna trgovina "Prijazna Pisarna". Naročnik lahko neposredno na spletni strani odda naročilo in ne izgublja časa z iskanjem pravih izdelkov po vsem spletu.

Mi sodelujemo pri razvoju grafičnega oblikovanja za to spletno trgovino. Na določeni točki je bilo treba posodobiti strukturo glavne strani.

 

Glavne naloge, ki jih morata izpolniti nova struktura in grafična zasnova:

  • opozoriti na registracijo v spletni trgovini,
  • osredotočiti se na pestro ponudbo izdelkov,
  • predstaviti poseben program zvestobe "Prijazen bonus".


Rezultat

Glede na želje naročnika smo razvili prototip za novo različico glavne strani spletne trgovine in pripravili grafično zasnovo. Spletno mesto je postalo svetlejše in modernejše. Da bi opozorili na široko ponudbo, smo ustvarili več različnih blokov z izdelki, kot so blok s priljubljenimi izdelki kupcev, blok s kategorijami in navedbo količine izdelkov kot tudi ločen izbor izdelkov po temah: delovni čas, odmori, notranjost in red. V posebnem bloku o programu "Prijazen bonus" je mogoče spoznati njegove prednosti in tudi takoj videti, katera darila lahko kupec dobi z nabiranjem bonusov.

Strukturo v celoti in grafično oblikovanje glavne strani si lahko pogledate spodaj.