Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH

YUZH je podjetje v Moskvi, ki se profesionalno ukvarja z izdelavo blagovnih znamk na ključ za poslovne partnerje, pa tudi s ponudbo priljubljenih zamrznjenih izdelkov maloprodajnim podjetjem in podjetjem v segmentu HORECA.

S podjetjem YUZH sodelujemo od leta 2018 in v tem času smo za njih uspeli razviti več spletnih mest.
V letu 2018 smo začeli z delom na posodobitvi glavnega spletnega mesta, opis lahko preberete tukaj. Zaradi svetovne razstave World Food Moscow 2018 smo v časovni stiski uspeli razviti spletno stran v samo 2 tednih in se takrat nismo osredotočili na strukturo in zasnovo spletne strani. Podjetje YUZH nam je potem zaupalo tehnično in vsebinsko vzdrževanje spletne strani. Le-to smo nadgradili s posodobitvijo obsežnega kataloga in sčasoma posodobili grafično oblikovanje ter strukturo na spletni strani.

Stranke podjetja YUZH in glavni obiskovalci spletne strani so poslovni subjekti iz B2B segmenta. Zato je tukaj predstavljen katalog z možnostjo hitrega naročila:

 • preko obrazca v spodnjem delu spletne strani
 • preko obrazca na podstraneh z opisi izdelkov
 • preko klica po telefonu direktno s spletne strani

Skupaj s katalogom na spletni strani so tudi objavljene novice podjetja, na voljo so informacije o logističnem centru, laboratoriju, pogojih sodelovanja in še veliko več, kar zanima potencialne stranke ali poslovne partnerje podjetja YUZH.

Nova različica spletnega mesta je razvita na CMS panelu MODX. Izbrali smo ga, ker je nadzorna plošča dovolj enostavna za uporabo ter ne zahteva posebnega znanja upravitelja vsebin.

Na glavni strani spletnega mesta smo dodali katalog izdelkov in poleg tega blok s povezanimi storitvami podjetja:

 • Personalizacija
 • Izdelava lastne blagovne znamke na ključ
 • Storitve za HORECA

Lastna blagovna znamka

Posebno pozornost zasluži lastna blagovna znamka podjetja pod imenom IN POZIMI, IN POLETI - to so hitro zamrznjena zelenjava in jagode. Za to smo na glavno stran dodali ločen blok s katalogom izdelkov, ki jih lahko uporabnik enostavno izbere in naroči.

Katalog zamrznjenih izdelkov

Na novi spletni strani smo dodali v katalog enostaven filter in iskalnik.

Sedaj so v katalogu na spletni strani predstavljeni:

 • hitro zamrznjena zelenjava, sadje in mešanice
 • polizdelki
 • sladoled
 • meso
 • izdelki lastne blagovne znamke IN POZIMI, IN POLETI

 

Katalog izdelkov za HORECA

Posebnost spletne strani je, da obstaja ločen katalog z izdelki za segment HORECA. Katalog za HORECA je sestavljen iz izdelkov različne teže: 400g, 1kg in 10kg. Ker opis ni potreben, je izdelek mogoče naročiti takoj preko kontaktnega obrazca.

 

Rezultat

Rezultat našega dela najdete na spletni strani www.yuzh-group.com

Če vas zanima razvoj in vzdrževanje spletne strani za proizvodno podjetje - obrnite se na nas. Z veseljem vam bomo pomagali!

Mnenje stranke

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin