Posodobitev spletne strani izobraževalne agencije KIWIZONE

Z Novozelandsko agencijo za izobraževanje in priseljevanje KIWIZONE sodelujemo že 10 let. V tem času smo uspeli razviti dve spletne strani v ruščini, obnoviti spletno stran v angleščini po virusnem napadu ter v letu 2020 ustvariti novo različico spletne strani za rusko govoreče stranke.

Lastnik agencije se je za posodobitev spletne strani odločil, ker njena struktura ni več ustrezala zahtevam sodobnega interneta, spletno mesto je izgledalo staromodno, obstajali so zastareli podatki, pri brskanju po spletnem mestu na mobilnem telefonu ni bilo vedno priročno prebrati veliko besedila.

V procesu izdelave nove različice spletnega mesta so pred nas postavili naslednje naloge:

  • posodobiti strukturo in grafično oblikovanje strani
  • odstraniti razdelek o Avstraliji, saj je agencija zdaj specializirana samo za Novo Zelandijo
  • razviti kviz - kratek vprašalnik za obiskovalce spletne strani, da ocenijo njihovo sposobnost za selitev na Novo Zelandijo (funkcija je med pandemijo Koronavirusa (SARS-CoV-2) onemogočena)
  • povezati spletno stran s sistemom pošiljanja elektronskih sporočil Unisender
  • povezati spletno stran s CRM sistemom Bitrix24
  • dodati klepetalnik za komunikacijo z obiskovalci spletne strani

 

 

Lastnosti

Izdelali smo spletno stran na odprtokodnem sistemu za upravljanje z vsebino MODX ter jo prilagodili mobilnim napravam. Ker je spletno mesto v desetih letih obstoja zavzelo zelo dobre položaje v iskalnikih Google in Yandex, smo bili dolžni ohraniti vso kakovostno vsebino, povezave in URL-naslove. Naredili smo raziskavo ključnih besed in besednih zvez na temo priseljevanja in izobraževanja na Novi Zelandiji. Na podlagi raziskave smo za vsako podstran spletnega mesta pripravili tabelo z meta podatki (Title, Description). Vplivali so na uspešno notranjo optimizacijo spletne strani (ONsite SEO) za iskalnike. Prav tako smo na podlagi raziskav ključnih besed in besednih zvez posodobili strukturo spletnega mesta, dodali rubriko "Za starše" s podrobnimi informacijami o izobraževanju šolarjev na Novi Zelandiji.

Na spletni strani obstajajo mnenja resničnih študentov, ki so se preselili na Novo Zelandijo ter veliko koristnih informacij o državi in novice v zvezi z zakonodajo o priseljevanju.

Spletno mesto vsebuje več obrazcev, in sicer obrazec za prijavo na turistično potovanje, obrazec za prošnjo za vizum, vprašalnik za oceno možnosti selitve na Novo Zelandijo in obrazec za prijavo na novice. Vsi podatki se pošljejo v CRM sistem za nadaljnjo obdelavo.

Mnenje stranke

Posodobitev spletne strani izobraževalne agencije KIWIZONE
KIWI-ZONE Limited

After more than ten years of experience working with different web developers and lost money and time, I can say RADIAN company best delivers the result in time, budget and high-quality coding. They build to me two websites, and without a doubt, I will let them build the third one. Very professional approach. Strongly recommended.

 

Regards
Dimitry Belevich
Director KIWI-ZONE Limited
New Zealand Auckland