Dodelava spletne strani zavarovalnega posrednika Tutor Team

Tutor Team je partner pri zavarovanju podjetij v Sloveniji in tujini.

Podjetje Tutor Team se je na nas obrnilo po pomoč pri na novo razviti spletni strani. Ker delo s spletno stranjo ni bilo dokončano, je stranka nujno morala rešiti vprašanje njene funkcionalnosti kot tudi oblike.

 

Glavni problemi, ki smo jih morali rešiti:

  • neusklajenost spletne strani z zasnovo,
  • nepravilno delovanje nekaterih funkcij na spletni strani,
  • pomanjkanje popolne notranje optimizacije za iskalnike.

Upoštevali smo želje in uredili spletno stran.

Pred začetkom dela smo izdelali načrt, ga razdelili na skupine glede na pomen in zaporedje izvedbe nalog ter izdelali varnostno kopijo spletne strani. Nato smo zbrali ideje za semantično jedro ter ključne besede in fraze. Na tej podlagi je bil sestavljen zemljevid metapodatkov, ki vsebuje strukturo URL-ja, naslova (Title), opisa (Description) in drugih metapodatkov v slovenskem in angleškem jeziku. Preverili smo skladnost spletne strani z zasnovo in podali predloge za izboljšanje nekaterih elementov (brez visokih stroškov). Optimizirali smo kodo HTML, preizkusili smo delovanje spletne strani in skupaj s stranko vnesli posodobljene metapodatke in vsebino.

 

Rezultat

Vsa dela smo izvajali na testni spletni strani. Po testiranju smo preselili spletno stranna novi strežnik, vzpostavili njeno delovanje in ponovno preverili, ali je vse v redu.

Rezultat si lahko ogledate na www.tutor-team.si