Izdelava in vzdrževanje spletne strani za proizvodno podjetje YUZH

Skupina podjetij YUZH v Rusiji dobavlja zamrznjene surovine velikim industrijskim podjetjem, opravlja storitve pakiranja končnih zamrznjenih izdelkov v embalažo blagovne znamke (angl. Private Label) in je lastnica svoje blagovne znamke "IN POZIMI IN POLETI".

Pred začetkom dela smo prejeli že pripravljene oblikovne zasnove. Toda struktura novega spletnega mesta ni bila premišljena in oblikovanje ni sovpadalo z novo celostno grafično podobo YUZH, razen ene od barv podjetja.
Zbrali smo pogum in naredili nekaj sprememb. Na podlagi delno posodobljenih postavitev smo razvili spletno stran s katalogom, posodobili slike izdelkov, pripravili informacije za interne dele.

 

Naloge

  • popraviti oblikovne zasnove in jih združiti,
  • z minimalnimi začetnimi informacijami v besedilih predstaviti podjetje na podstraneh spletnega mesta: Blagovna znamka, Sodelovanje, Proizvodnja, O podjetju,
  • pripraviti 8 novic o dejavnostih podjetja,
  • razviti spletno stran s 5-stopenjskim katalogom izdelkov v WordPressu v dveh tednih,
  • pripraviti se na mednarodno razstavo WorldFood Moscow 2018.

V procesu dela iz tehničnih razlogov ni bilo mogoče podvojiti kataloga izdelkov v njegovi sedanji obliki. Ni bilo dovolj časa, vendar je bil v dveh dneh katalog napolnjen z 84 izdelki, pripravljene so bile nove slike in preneseni so bili opisi.

Na koncu smo izvedli popolno analizo za odkrivanje napak pri notranji SEO optimizaciji spletnega mesta in popravili kritične podrobnosti.

 

Rezultat

Še naprej delamo na spletnem mestu, ga dopolnjujemo, sledimo notranji optimizaciji za iskalnike, delamo s katalogom izdelkov.

V letu 2020 smo posodobili spletno stran in jo izboljšali. Opis ter rezultat lahko pogledate na tej povezavi.