Izdelava spletne strani za rudarsko podjetje STRMOŠ

Spletno mesto podjetja je njegovo uradno predstavništvo. Tukaj ne sme biti praznih podstrani, tako kot ne obstajajo prazni prostori v pisarni. Spletno mesto ne more imeti zastarelih, nepomembnih informacij, ker si ljudje, ki ga obiskujejo, želijo ogledati trenutne podatke o podjetju, kar je pomembno, preden se odločijo za naročilo ali nakup. Govorimo o podjetjih vseh velikosti. Imeti spletno mesto s posodobljenimi ustreznimi podatki pomeni pritegniti več strank in poskrbeti zanje. Konec koncev, če obiskovalec na spletnem mestu prejme tisto, kar mora vedeti o podjetju, mu ne bo treba več klicati in prositi tajnico ali managerja, da nekaj pojasni.

Podjetje STRMOŠ v Severni Makedoniji, ki se ukvarja s pridobivanjem mineralov, je imelo zelo staro spletno stran, skoraj prazno, brez pomembnih informacij za stranke. Stvari smo vzeli v svoje roke, zbirali smo po malem vse informacije o tem, kaj podjetje počne, s čem se ukvarja. Samo v enem tednu smo razvili unikatni dizajn, postavili spletno stran in jo prilagodili namiznim in mobilnim napravam.

 

Rezultat

Stranke STRMOŠ-a so metalurška in farmacevtska podjetja, kot tudi podjetja iz živilske, kmetijske, celulozne in iz drugih industrij. Za bolj priročno uporabo spletne strani smo na podstraneh z opisi izdelkov dodali možnost za prenos opisa v PDF obliki.

Spletno mesto je bilo ustvarjeno samo v roku 7 dni na CMS MODX. Rezultate našega dela si lahko ogledate tukaj www.strmos.com