Izdelava spletne strani za raziskovalno podjetje QUANTECTUM

Razvili smo spletno stran za raziskovalno podjetje QUANTECTUM, ki se ukvarja z napovedmi potresov. Projekt QUANTECTUM je bil zasnovan leta 2018 po odkritju in objavi teorije Omega, ki je na novo opredelila in rešila problem napovedovanja potresov. Informacije o tem lahko preberete na spletni strani RTV Slovenija.

Podjetje je že imelo spletno mesto, zgrajeno z brezplačnim Googlovim orodjem. Na novi spletni strani je veliko člankov in različnih pomembnih informacij. Zato ni bilo pomembno samo posodobiti spletno mesto, temveč narediti priročno orodje za delo, dodajanje člankov in oblikovanje besedila.

Zato smo kot CMS platformo ponudili priročen in enostaven za uporabo panel MODX, kjer obstaja priročen urejevalnik besedil. Za lažje branje znanstvenih člankov smo naredili strukturo z zaznamki na desni strani, preko katerih se lahko pomikate po naslovih.

 

Rezultat

To spletno mesto smo razvili v samo treh tednih. Ustvarili smo prototip, za določanje strukture spletnega mesta. Razvili unikatni dizajn, dodali animacijo. Na domači strani na primer utripajo pike z epicentri potresov. Spletno stran smo prilagodili namiznim in mobilnim napravam, ter sprogramirali funkcionalnost.

Glede na nedavne dogodke na Hrvaškem je napoved potresa izjemno pomembna informacija. Ponosni smo, da sodelujemo pri projektih z znanstveniki na zelo pomembnem in odgovornem področju.

Rezultate našega dela si lahko ogledate na spletni strani www.quantectum.com

Mnenje stranke

Izdelava spletne strani za raziskovalno podjetje QUANTECTUM
QUANTECTUM AG

RADIAN is excellent, fast, and effective. We were very satisfied working with this company. They designed and developed our internet site, which is very beautiful. Working with them was a great experience.

 

Jure Žalohar
Ph.D., Chief Development Officer