Izdelava in vzdrževanje spletne strani IN POZIMI IN POLETI

Skupina podjetij YUZH je med tremi največjimi trgovci na trgu zamrznjenih izdelkov v Rusiji. Od leta 2015 je podjetje odprlo proizvodnjo zamrznjene zelenjave, sadja in gob pod lastno blagovno znamko "IN POZIMI IN POLETI".

 

Naloga

  • razviti spletno stran podjetja za veleprodajne stranke, partnerje in maloprodajo. Zagnati demo verzijo spletnega mesta za sejem, da bi povečali prepoznavnost blagovne znamke, privabili kupce na debelo, prikazali zgodovino podjetja in faze proizvodnje.
  • na podlagi identitete blagovne znamke smo razvili zasnovo spletne strani in jo nato integrirali v sistem WordPress.

 

Rezultat

Ker je bila spletna stran ustvarjena za obe smeri ciljne skupine – veleprodaja in maloprodaja, smo informacije razdelili v dve skupini. Za veleprodajne stranke in partnerje na spletnem mestu obstaja možnost, da se seznanijo s katalogom izdelkov in pošljejo zahtevo za sodelovanje ustreznemu vodji. Za maloprodajne stranke bo obisk spletne strani informativen in koristen. Za to skupino obiskovalcev na spletnem mestu obstaja možnost, da izberejo izdelek v katalogu in recept za pripravo nove jedi ter si ogledajo naslov najbližje trgovine na zemljevidu za nakupovanje.

Rezultat si lahko ogledate na spletni strani izimoyiletom.live