Grafično oblikovanje spletne strani mednarodne oglaševalne borze UBEX

UBEX je globalna decentralizirana oglaševalska borza, kjer podjetja učinkovito oglašujejo svoje izdelke in storitve, založniki pa dobičkonosno rezervirajo prostor za oglase na svojih spletnih platformah.

Zaradi številnih težav v oglaševalski industriji, tako med uporabniki kot med oglaševalci in lastniki oglaševalskih platform, se je pojavila ideja, da se ustvari globalni oglaševalski ekosistem z visoko stopnjo medsebojnega zaupanja in največjo učinkovitostjo, ki težave rešuje z uporabo nevronskih mrež in tehnologije blockchain.

 

Naloge

  • razviti zasnovo za glavno stran spletnega mesta, ki služi kot promocijska stran, ob upoštevanju značilnosti tematike,
  • osredotočiti se na bloke z najpomembnejšimi informacijami za uporabnike,
  • razviti oblikovalske načrte za notranje strani spletnega mesta in prilagoditi obliko za mobilne naprave.

 

S pomočjo grafike, ki predstavlja tematiko "umetne inteligence", in na podlagi predhodno razvitega prototipa je nastal dizajn. Bloki z najpomembnejšimi informacijami (ocene, prihajajoči dogodki, zgodovina razvoja itd.) so podrobno osvetljeni in izpostavljeni. Dodatno je bil oblikovan ohranjevalnik zaslona za video predstavitev.

Razvili smo tudi zasnovo dokumentov za White Paper, One pager, Bounty kampanjo, oblikovali smo pasice in druge izdelke UBEX.

 

Rezultat

Rezultat našega dela je delno viden na spletni strani www.ubex.com, najdete pa ga lahko tudi v tiskanih gradivih na tematskih dogodkih.