Pravno obvestilo

Vsa vsebina je zgolj informativnega značaja, zato podjetje RADIAN, svetovanje d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti oz. garancije za njeno točnost. Vsebina, objavljena na spletni strani www.radian.si, je last podjetja RADIAN, svetovanje d.o.o., ki se lahko uporablja in reproducira zgolj v nekomercialne namene. Ob tem morajo biti ohranjena vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Prepovedano je kakršno koli spreminjanje, razmnoževanje in razpečevanje vsebin.

Podjetje RADIAN si pridržuje pravico do spreminjanja vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu www.radian.si, brez obveščanja uporabnikov oz. obiskovalcev spletne strani. Vsak obiskovalec objavljene vsebine uporablja na lastno odgovornost.

RADIAN, svetovanje d.o.o., ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.radian.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na tej spletni strani, ali za kakršne koli napake oz. pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Varovanje podatkov

Podjetje RADIAN se zavezuje, da osebne podatke svojih strank varno hrani v skladu z zakonom in dostop do njih omogoča le pooblaščenim osebam.

Vse pridobljene podatke uporabimo izključno za lastne potrebe, več informacij o tem je na voljo v našem Pravilniku o varstvu osebnih podatkov, ki je na vpogled dostopen v pisni obliki na naslovu podjetja. Prav tako jih ne posredujemo tretjim osebam. V primeru prehoda na drugo spletno mesto preko povezave, s katero podjetje RADIAN ne upravlja, mora uporabnik prebrati izjave o zasebnosti dotičnega mesta. Podjetje RADIAN ni odgovorno za uporabo osebnih podatkov drugih podjetij.

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s pravnim obvestilom, nam lahko pišete na spodaj navedene kontakte:
RADIAN, svetovanje d.o.o.

Podsmreka 3d, 1356 Dobrova
ali na e-mail: info@radian.si