O nas

Razvijamo spletne strani in avtomatiziramo poslovanje s posebno pozornostjo in skrbjo

Od leta 2007 sodelujemo s podjetji in podjetniki iz Rusije, Evrope, Skupnosti neodvisnih držav in Nove Zelandije.

Naše stranke so podjetja B2B in B2C. To so podjetja regionalnega in nacionalnega pomena za trgovino na debelo in drobno, blagovne borze, proizvodne in IT organizacije.

Svojo poslovno pot smo začeli novembra 2007 z razvojem grafičnega oblikovanja spletnih mest. V letu 2012 smo odprli podjetje v Sloveniji. Od februarja 2018 smo razširili področja delovanja in dosegli celotno paleto storitev razvijanja spletnih strani.

Pri svojem delu upoštevamo načela vitke proizvodnje in potrošnje (Lean thinking) - našim strankam ponujamo le tisto, kar potrebujejo njihovo poslovanje in kupci, ne zapravljamo svojega časa in časa naših strank brez zamisli, jasno določamo vrstni red nalog in sledimo načrtu. Več kot deset let poslujemo v skladu s temi načeli in jih vsak dan izboljšujemo.

RADIAN je podjetje, ki svoje storitve ponuja v različnih državah sveta, s poslovalnico v Sloveniji. Gre za družinsko podjetje, ki je tudi član svetovne organizacije BNI (Business Network International). Ukvarjamo se z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin.

Posebna pozornost je namenjena korporativni podobi podjetij naših strank na trgu.

Vse, kar počnemo, izboljšuje učinkovitost proizvodnje, povečuje zvestobo kupcev in prodajo v podjetjih naših strank.

Nenehno se razvijamo, raziskujemo nove usmeritve in spremembe, da bi vsak dan opravljali svoje delo še bolje.

Junija 2019 smo prvič prejeli Certifikat bonitetne odličnosti, ki ga je izdala evropska agencija BISNODE. Prejeti certifikat z najvišjo oceno AAA potrjuje finančno stabilnost našega podjetja in uspešno delo.