O nas

Razvijamo spletne strani in avtomatiziramo poslovanje s posebno pozornostjo in skrbjo

Od leta 2007 sodelujemo s podjetji in podjetniki iz Rusije, Evrope, Skupnosti neodvisnih držav in Nove Zelandije.

Naše stranke so podjetja B2B in B2C. To so podjetja regionalnega in nacionalnega pomena za trgovino na debelo in drobno, blagovne borze, proizvodne in IT organizacije.

Svojo poslovno pot smo začeli novembra 2007 z razvojem grafičnega oblikovanja spletnih mest. V letu 2012 smo odprli podjetje v Sloveniji. Od februarja 2018 smo razširili področja delovanja in dosegli celotno paleto storitev razvijanja spletnih strani.

Pri svojem delu upoštevamo načela vitke proizvodnje in potrošnje (Lean thinking) - našim strankam ponujamo le tisto, kar potrebujejo njihovo poslovanje in kupci, ne zapravljamo svojega časa in časa naših strank brez zamisli, jasno določamo vrstni red nalog in sledimo načrtu. Več kot deset let poslujemo v skladu s temi načeli in jih vsak dan izboljšujemo.

RADIAN je podjetje, ki svoje storitve ponuja v različnih državah sveta, s poslovalnico v Sloveniji. Gre za družinsko podjetje, ki je tudi član svetovne organizacije BNI (Business Network International). Ukvarjamo se z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin.

Posebna pozornost je namenjena korporativni podobi podjetij naših strank na trgu.

Vse, kar počnemo, izboljšuje učinkovitost proizvodnje, povečuje zvestobo kupcev in prodajo v podjetjih naših strank.

Nenehno se razvijamo, raziskujemo nove usmeritve in spremembe, da bi vsak dan opravljali svoje delo še bolje.

Junija 2019 smo prvič prejeli Certifikat bonitetne odličnosti, ki ga je izdala evropska agencija BISNODE. Prejeti certifikat z najvišjo oceno AAA potrjuje finančno stabilnost našega podjetja in uspešno delo.

Mnenja naših strank

Izdelava spletne trgovine za INSTALAB
ASPEKTUS d.o.o.

Želeli smo takšno spletno stran, kjer bi naročnik lahko samostojno oddal naročilo magnetkov, z lahkoto našel hitre odgovore na pogosta vprašanja, skratka, da bi bila stran bolj privlačna, učinkovita, informativna in hkrati razumljiva za vsakega kupca. Zaupali smo svoje želje podjetju RADIAN d.o.o. in na koncu dobili to, kar smo želeli v okviru proračuna. Sodelovanje je bilo na profesionalnem nivoju, zato se lepo zahvaljujemo.

 

S spoštovanjem,
Aleksei Uemlianin, direktor Aspektus d.o.o.

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin

Izdelava predstavitvene spletne strani za podjetje TH MINING
TH MINING AG

In cooperation with RADIAN d.o.o., our company TH MINING AG was fully satisfied with the whole work process and the final result – highly professional designed webpage, business cards and other marketing material the company RADIAN d.o.o. has designed. They were opened and flexible to our ideas as well. They have sticked to agreed deadlines and have efficiently designed final products.

 

Thomas Hölscher
President and CEO