O nas

Izdelujemo spletne strani in avtomatiziramo poslovanje s posebno pozornostjo in skrbjo

Od leta 2007 sodelujemo s podjetji in podjetniki iz Rusije, Evrope in Nove Zelandije. Naše stranke so B2B in B2C podjetja regionalnega in nacionalnega pomena za trgovino na debelo in drobno, blagovne borze, proizvodne, ter podjetja, ki opravljajo različne storitve. Temelj našega dela je podrobna seznanitev s poslovanjem naših strank ter nenehen dialog z njimi, da bi ustvarili resnično zahteven in kakovosten izdelek.

Svojo poslovno pot smo začeli novembra 2007 z razvojem grafičnega oblikovanja spletnih mest. V letu 2012 smo odprli podjetje v Sloveniji. Od februarja 2018 smo razširili področja delovanja in dosegli celotno paleto storitev razvijanja spletnih strani.

Pri svojem delu upoštevamo načela vitke proizvodnje in potrošnje (Lean thinking) - našim strankam ponujamo le tisto, kar potrebujejo njihovo poslovanje in kupci, ne zapravljamo svojega časa in časa naših strank brez zamisli, jasno določamo vrstni red nalog in sledimo načrtu. Nenehno se razvijamo, raziskujemo nove usmeritve in spremembe, da bi vsak dan opravljali svoje delo še bolje.

Junija 2019 smo prvič prejeli Certifikat bonitetne odličnosti, ki ga je izdala evropska agencija BISNODE. Prejeti certifikat z najvišjo oceno AAA potrjuje finančno stabilnost našega podjetja in uspešno delo.

Mnenja naših strank

Izdelava spletne strani za raziskovalno podjetje QUANTECTUM
QUANTECTUM AG

RADIAN is excellent, fast, and effective. We were very satisfied working with this company. They designed and developed our internet site, which is very beautiful. Working with them was a great experience.

 

Jure Žalohar
Ph.D., Chief Development Officer

Izdelava spletne strani za Slikopleskarstvo HABAT
HABAT d.o.o.

V našem podjetju se je pokazala potreba po prenovi spletne strani, ki je bila že zastarela in malce za časom. Delo smo zaupali podjetju Radian, ki je odlično opravilo svoje delo. Svetovali so nam glede same postavitve in strukture spletne strani, uredili slike in besedila in tako ustvarili moderno spletno stran, ki je zopet v koraku s časom. Pristop je bil profesionalen, komunikacija zelo ažurna, tako da je delo teklo po začrtanem terminskem planu. Sodelovanje s podjetjem Radian je bilo prijetno in učinkovito.

 

Uroš Habat
direktor

Izdelava spletne trgovine za INSTALAB
ASPEKTUS d.o.o.

Želeli smo takšno spletno stran, kjer bi naročnik lahko samostojno oddal naročilo magnetkov, z lahkoto našel hitre odgovore na pogosta vprašanja, skratka, da bi bila stran bolj privlačna, učinkovita, informativna in hkrati razumljiva za vsakega kupca. Zaupali smo svoje želje podjetju RADIAN d.o.o. in na koncu dobili to, kar smo želeli v okviru proračuna. Sodelovanje je bilo na profesionalnem nivoju, zato se lepo zahvaljujemo.

 

S spoštovanjem,
Aleksei Uemlianin, direktor Aspektus d.o.o.

Posodobitev spletne strani za proizvodno podjetje YUZH
OOO MIR ZAMOROZKI

Zahvaljujem se podjetju RADIAN in osebno direktorju Ruslanu Fadeevu za grafično oblikovanje, razvoj in promocijo naše spletne strani, za strokovno in kakovostno delo, prilagodljivost pri reševanju kakršnih koli vprašanj, sistematičen pristop in pobudo. Želim RADIJANu uspešen razvoj in preseganje novih mejnikov v poslovanju.

 

Lep pozdrav,
direktor Vasilij Žurbin

Izdelava predstavitvene spletne strani za podjetje TH MINING
TH MINING AG

In cooperation with RADIAN d.o.o., our company TH MINING AG was fully satisfied with the whole work process and the final result – highly professional designed webpage, business cards and other marketing material the company RADIAN d.o.o. has designed. They were opened and flexible to our ideas as well. They have sticked to agreed deadlines and have efficiently designed final products.

 

Thomas Hölscher
President and CEO

Posodobitev spletne strani izobraževalne agencije KIWIZONE
KIWI-ZONE Limited

After more than ten years of experience working with different web developers and lost money and time, I can say RADIAN company best delivers the result in time, budget and high-quality coding. They build to me two websites, and without a doubt, I will let them build the third one. Very professional approach. Strongly recommended.

 

Regards
Dimitry Belevich
Director KIWI-ZONE Limited
New Zealand Auckland